Langsomt tørret spaghetti med et strejf af varme fra rød chili, peperoncino. Tall’Oro i Bari, Puglia i det sydlige Italien fremstiller deres pastatyper efter gammel tradition, hvor de nænsomt formes over kobberrør efter den lange tørring.
Kogetid 10-11 minutter.
Kogetid 10-11 minutter.
Varemærke | Di Bari |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,25 |
Drænet vægt i kilo | 0,282 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 8003007826279 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | DurumHVEDE, vand, dehydrerede chili 4% |
---|---|
Allergentype | Spor af æg,Spor af soja,Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1535 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 362 |
Fedt | 1 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,4 |
Kulhydrater | 75 |
Heraf sukkerarter | 2 |
Protein | 12 |
Salt | 0 |