Coppa di Parma adskiller sig fra andre slags Coppa på den måde, at man bruger kødet fra grise, der normalt bruges til Parmaskinke. Den er lufttørret i minimum 12 måneder hos Ferrari Cav. Bruno i Parma-provinsen, hvor 3. generation fører det traditionelle håndværk videre. Helt særlig coppa af højeste kvalitet!
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 1,9 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 5 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Italiensk skinkekød, salt, krydderier, konservering E252. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |