Philippe Delin er 3. generation af Delin-mejeriet og produktionen af deres Brillat Savarin, og han har taget initiativ til denne økologiske variant af den bredt elskede favoritost. Der er fortsat tale om en triple crème, og den unikke og delikate blødhed og markante rene mælkede smag med noter af nødder og mild syre går igen i denne økologiske version.
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 0,2 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 16 |
Lag pr. palle | 20 |
EAN-nummer | 3296651110473 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK*, FLØDE*, salt, kalciumklorid, osteløbe, mælkeenzymer, modningsenzymer. *økologiske råvarer |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1667 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 404 |
Fedt | 40 |
Heraf mættede fedtsyrer | 27 |
Kulhydrater | 3 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 8 |
Salt | 1 |