Lille ko-ost med stor personlighed. Saint Marcellin er fra Dauphine-området i Rhône-Alpes. En råmælksost, der rummer adskillige nuancer både i smag og konsistens. ”A la Lyonnaise” refererer til, at den modnes lige så længe, som det tog at fragte den fra Lyon til Paris tilbage i tiden. Den kommer i en flot lille keramisk krukke og er fra Vercors ved Grenoble.
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 0,08 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Termiseret koMÆLK, mælkeenzymer, salt, osteløbe. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1138 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 275 |
Fedt | 23 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
Kulhydrater | 0,9 |
Heraf sukkerarter | 0,6 |
Protein | 15 |
Salt | 1,66 |