En klassisk Gouda, der ikke kan andet end at falde i de flestes smag. Mild, let cremet og med en fin lille nuance af syrlighed - alt i alt en utrolig behagelig og alsidig ost. Gouda stammer oprindeligt fra Holland og har sit navn fra den hollandske by af samme navn, men den produceres i flere lande, da den ikke er oprindelsesbeskyttet.
Oprindelsesland | Tyskland |
---|---|
Nettovægt | 3 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 9 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrebakterie, mikrobiologisk osteløbe. Farvestof: Beta Caroten E 160a |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1430 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 345 |
Fedt | 28 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20,2 |
Kulhydrater | 0,2 |
Heraf sukkerarter | 0,2 |
Protein | 23 |
Salt | 1,9 |