Den verdensberømte Brillat Savarin fra Delin i Bourgogne. Osten har sit navn fra den franske gastronom af samme navn, der i 1826 udgav den gastronomiske bibel Smagens Fysiologi. En blødmodnet flødecremet komælksost, der smager af rent håndværk og nydelse. Mælkede noter af nødder samt et mildt strejf af syre og en ufattelig cremet konsistens, gør denne ost ekstraordinær udover det sædvanlige!
Oprindelsesland | Frankrig |
---|---|
Nettovægt | 0,5 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 3 |
Kolli pr. lag | 9 |
Lag pr. palle | 15 |
EAN-nummer | 3296651111890 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, FLØDE, mælkeenzymer, osteløbe, salt. Fedt 40%. Fedt i tørstof 72% |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1629 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 395 |
Fedt | 40 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 2,6 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 8,6 |
Salt | 0 |